Fantastimo

Intake

Maak een afspraak voor een eerste intake, gratis en vrijblijvend. Als het klikt nemen wij uw specifieke wensen en eisen op en gaan wij met u na of uw bestaande webhosting geschikt is voor de site. Denk hier aan bandbreedte, opslag en service zoals back-ups en up-time van de hosting. Ten slotte spreken wij de verwachtingen, doorlooptijden en deadlines met u af. Dit resulteert in een plan zodat u weet wat u kan

Samenwerking

Vervolgens komen wij samen met u tot een eerste versie van de website, responsive op elk device (desktop, smartphone, tablet, etc) te benaderen op onze online ontwikkelomgeving. De website zal minimaal bestaan uit: Logo en huisstijl Contactgegevens en formulier Diverse informatiepagina’s Om het proces te bespoedigen vragen wij u om de volgende acties: Aanleveren van een logo Aanleveren van teksten Aanleveren van foto’s Meedenken over de huisstijl Meedenken over de grafische vormgeving Het realiseren van de eerste versie van de website heeft een gemiddelde doorlooptijd van twee tot vier weken. Dit is afhankelijk van uw medewerking en uw specifieke wensen. De resterende ontwikkelingstijd besteden zullen wij aan het verfijnen van de website.

Oplevering

Voordat wij het project met u afronden kunnen wij u tegen extra betaling leren  om de content zelf te kunnen wijzigen. Hierbij moet u denken aan het toevoegen van productteksten, het wijzigen van bedragen en andere teksten die u bij wilt houden. Wij helpen u met het online krijgen van uw website. U kunt gebruik maken van de webhosting naar uw wens. Fantastimo host zelf geen websites maar kunt u hier wel in adviseren.

Beheer (optioneel)

Na het vervaardigen van de website heeft u de optie om een abonnement bij Fantastimo af te stuiten waarbij wij functionele en security updates bijhouden zodat uw site up te date en veilig blijft werken. Met dit abonnement krijgt u 120 euro aan extra wensen per jaar van ons cadeau.