Fantastimo

Waarom uw website responsive moet zijn

Share on facebook
Facebook
Responsive Websesign Zoetermeer

Met Responsive Web Design (RWD) ondersteunt Fantastimo de weergave van uw website op een breed scala aan apparaten. De bezoeker van uw website krijgt zo altijd een leesbare en mooie pagina te zien. Hierbij maakt het niet uit of hij of zij dit doet op een desktop, tablets of smartphones, ongeacht het merk en type.

Responsive websites schalen meet de afmeting van het scherm waarin de website bezocht wordt. Hiermee is geen aangepaste weergave meer nodig om uw website te ondersteunen. Dit is belangrijk omdat de diversiteit van beeldschermresoluties evenredig toeneemt met het groeiend aantal apparaten dat op de markt verschijnt. Omdat de grootte van beeldschermen relatief is, moet de resolutie van uw website ook relatief zijn om gebruikersvriendelijk te blijven. RWD was voor 2010 nog niet nodig omdat de meeste gebruikers nog op een laptop of computer werkte. Omdat bezoekers nu ook vooral mobiele apparaten gebruiken is een responsive website een noodzaak geworden.

Fantastimo garandeert u een responsive website. Uw website wordt voor verschillende schermgrootten ontwikkeld en getest. U hoeft hier geen extra kosten voor te betalen.

Aanbevolen artikelen

bedrijfsfilm webdesign Fantastimo

Een bedrijfsfilm maken

Waarom een bedrijfsfilm Je klanten kijken waarschijnlijk liever naar bewegende beelden dan dat ze je hele website moeten doorlezen. Bovendien heb je