Webhosting aanvragen

Webhosting aanvragen voor uw website bij Neostrada

Een webhosting is onmisbaar voor het maken van een website. Fantastimo maakt gebruik van Neostrada. We kunnen deze partij aanbevelen vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Hiermee blijft uw website snel en blijven uw onkosten beperkt. In dit artikel leggen wij u uit hoe u een webhosting regelt voor uw website bij Neostrada.

Ga naar: https://www.neostrada.nl/webhosting.html en scroll naar beneden.

Pakket kiezen

Hier heeft u de keuze voor verschillende pakketten. Voor een standaard website voor een onderneming is het goedkoopste “Starter” pakket al voldoende. Dit kost u ongeveer 3 euro per maand. Hiermee kunt u uw website in de lucht krijgen en het technisch beheer op een gebruiksvriendelijk consol (cPanel) regelen.

Webhosting pakketten bij Neostrada

Kies daarna voor bestellen. Geef aan voor hoelang u de prijs wilt vastzetten (1, 2 of 3 jaar). Dit is handig voor in het geval Neostrada een aanbieding heeft. Daarnaast kan je via alle pakketten e-mailadressen gebruiken, zoals info@jouwdomeinnaam.nl, in ons geval, info@fantastimo.nl

Domeinnaam controleren en kiezen

Controleer vervolgens of de domeinnaam die je wilt gebruiken beschikbaar is. Als u een website maakt voor bezoekers in Nederland adviseren wij u altijd te kiezen voor NL (.nl).

Domeinnaam controleren en kiezen

Als de domeinnaam nog niet beschikbaar is kan deze na registratie binnen 24-48 uur al gebruikt worden met veilige SSL-certificaten waarmee u een veilige verbinding met uw website mogelijk maakt. Zo wordt het internetverkeer op uw website versleuteld uitgewisseld. Bovendien telt dit mee in de vindbaarheid (SEO) van uw website en kunt u aan bezoekers laten zien dat u de beveiliging op orde heeft.

Bestelling voltooien

Nadat u heeft aangegeven de door u gekozen domeinnaam te bestellen ziet u uw bestelling in het winkelmandje terug. U komt direct op een pagina uit om de registratie te voltooien. Als u al klant bent kunt u nu inloggen om de bestelling te voltooien. Zo niet, dan kunt u een registratieformulier invullen waarmee u de bestelling voltooit en hier inloggegevens aanmaakt om voortaan op de website in te loggen, bijvoorbeeld voor het raadplegen van factureren of het doen van andere domeinnaam bestellingen.

Bestelling voltooien

Let goed op dat u de onderstaande gegevens correct invult. Vooral het e-mailadres is van belang. Gebruik hiervoor een bestaand e-mailadres die u regelmatig gebruikt. Hier krijgt u de mail met alle belangrijke gegevens voor uw webhosting. Hiermee kan Fantastimo voor u aan de slag om uw website op te bouwen en live te brengen.

Registratieformulier afronden webhosting bij Neostrada

Na de afronding van de registratie kunt u inloggen met het door u opgegeven e-mailadres en wachtwoord.

Door in te loggen kunt u de betaling verzorgen. Stuur alle hierna verstuurde e-mailberichten aan ons door zodat Fantastimo aan de slag kan om uw website op te bouwen en live te brengen. Via het inlogscherm kunt u ook eventueel uw wachtwoord veranderen, zoals in het geval u deze vergeten bent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top