Ontwerp

Webdesign Website

Samen met u ontwerpen wij de website naar uw persoonlijke stijl, geschikt voor uw doelgroep. Het realiseren van de eerste versie heeft een gemiddelde doorlooptijd van twee tot vier weken. U kunt het proces bespoedigen door het aanleveren van een logo, teksten, foto’s en het meedenken over de huisstijl en vormgeving.

Ontwikkeling

Software onwikkeling werkt het beste in kortcyclische oplevermomenten. Door middel van deelopleveringen kunt u het proces bijsturen als dat nodig is. Kijk online mee op onze ontwikkelomgeving en de Product Backlog en geef feedback.

Wij werken volgens het Agile gedachtegoed. Hierbij hanteren wij het Scrum framework om u als opdrachtgever zo snel mogelijk een bruikbaar eindproduct te bezorgen. 

Voordat wij het project met u afronden, kunnen wij u leren om de content zelf te kunnen wijzigen. Denk hierbij aan het toevoegen van product- en dienstteksten en het wijzigen van content, zoals prijzen. Wij begeleiden u in het verzorgen van de webhosting. Wij werken samen met Neostrada.

Onderhoud en beheer

Na het vervaardigen van de website kunt u bij ons een abonnement afsluiten om de website in beheer te laten nemen. Zo bent u altijd verzekerd van de laatste beveiligingsupdates. Omdat wij begrijpen dat een goede website nooit af is bieden wij u extra wijzigingen aan. Als u dat wilt kunt kunnen wij ook gebruikersondersteuning leveren.

Fotoshoot

Heeft u niet genoeg foto’s? Fantastimo komt bij u langs met semi professionele camera’s.

Hiermee maken wij foto’s voor u die gebruikt kunnen worden voor de opmaak en content van uw website. Met professionele software worden de foto’s geschikt gemaakt voor de website, zodat de laadtijd snel blijft.

Scroll naar top